Kantoi Dengan Suami

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

poligami.

Comments

tashafarhana56 says:

bgs la kn..smua slh pmpn..slh lelaki tk pkir plak..da bgs sngt la to..

muhammad shamil says:

SALAM, SAYA ADA MENJUAL ALAT SIGNAL KING YANG BERUPAYA CONNECT INTERNET WIFI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM*
IANYA JUGA CONNECT WIFI YANG MEMPUNYAI PASSWORD
ANDA TIDAK PERLU LAGI UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BULAN DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA
BERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SAYA DENGAN HUBUNGI 011 29455101(SHAMIL)

SILA LAYARI BLOG SAYA UTK MAKLUMAT LANJUT:

PENTAWIFIHACKING.BLOGSPOT.COM

padangrumput pasir says:

perempuan melayu oh perempuan melayu…..

padangrumput pasir says:

hang bini orang ke?pastu mengongkek ngan bangla ke?

padangrumput pasir says:

jangan jatuhkan maruah isteri?abis tu maruah si suami tu isterinya letak di mana?celah puki?

Harry Ismail says:

sang suami pikir apa yg kurang bg kat bini tu,x yah la tibai teruk teruk sangat cerai cara elok ,bersepah kat luar tu lepas ni cari yg beriman x segak tak pa janji x pening kepala kita ,

Alexander Apan says:

kejam..kalau aku,aku tengok,panggil orang ramai2,panggil mak bapak dia,kasi malu :)

mohd noor shahrin rosli says:

nak suruh dyorng buat ape???korang nak tgk???ke korang pon stim tgk bini die ni??

mohd noor shahrin rosli says:

mane suami nye???sepatutnye suami jgn la bg orang lain rakam..betul isteri buat salah tapi tutp la jgn semua org tahu…maruah awak juga tu yang jatuh…salah tetap salah isteri tu tapi die masih isteri ko jgn jatuh kanmaruah isteri

ajis kamal says:

bloko suto ank haram indon ko apa hal sbt nme ngre bagai…sial lh ko nie indon ..ko ingt indon tu bgs sngt ustaz rogol bdk bwh umo lg sial.

kurunai sansiro says:

kene penampaq cam 2 kire ok la, kalau hukum hudud tau ke sakitnye camana???

kurunai sansiro says:

haha senasip ke makcik ngan minah nie? hahaha

young blood says:

bodo ar..kalo nk rakam pon x payah nk suru tkan link jadah ko tu..
bodo…ptong stim btol…

epittoshafiq says:

Lawak oang kedah bergaduh

sabrina khalil says:

suami pengecut bawa geng berani la tunjuk konon power dia sebagai suami..entah dah jalan ke peranan dia sebagai suami atau ketua keluarga yg baik..nampak macam pakai nampak je..kalau isteri curang suami tibai mcm ni kalau suami curang walaupun dah ada 2 isteri agaknya apa yg patut hukuman nya ye..ikat kat pokok n si isteri mau tibai laki tu lepas tu hantar terus masuk lokap sebab lelaki n jantan mcm ni memang tempat dia org ni duduk dalam jail je bagus..

www.gold4cash.my buy & sell gold 'great' says:

Perkhidmatan membeli emas & surat pajak.Kami sedia membeli semua jenis emas,surat pajak/ar-rahnu,white gold,platinum,silver dengan harga tertinggi!!! Agen part time/full time diperlukan segera. sila hubungi kami ditalian 012-303 6577 (sms 24jam)

sifu ikan says:

lapaq batang kecian kat suami cari makan, bini duk beromen ngan owg len..sangap batang,isteri dahaga dan derhaka
.

hispeedflow says:

weyyy ampa pi dak gi domino baru bukak kat jln putra

Rachelssia Mc Raphael says:

tak puas hati dgn suami lah tue..huhu

OWN GRUNGE says:

mari gocoh nga aku,buke gitu caro nk ajar ore

sam jamal says:

prempuan tak ckup batang..kakakak

Rosz lee says:

Zaman skrg memang rmai kaum isteri yg buat curang pd suami, tdak setia ttapi dlm byk prkara kita juga bole salahkn pihak suami yg tdak mnjlnkn tugasnya sbagai suami, contohnya apbila suami tdak mberi bimbingan pngetahuaan ugama kpd isteri & anak2. Suami yg jahil tentang ugama & tdak jlnkn perintah Allah biasanya akan alami brbgai masalah rmahtangga. Suami2 sprti ini bole kita gelar mereka sbgai lelaki dayus. Lelaki dayus ini tdak mgendahkn hukum2 haram dlm Islam, suka isteri buka aurat.

gedenoe says:

enak tu

alphacom421511 says:

Buat mu yg ku cintai.01129951909

alphacom421511 says:

Pepuan sial.babi pepuan tu

alphacom421511 says:

Jgn nK mngta kan org.ingat dri tu dlu.

Drina Marya says:

Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :-
DRINA DMARYA RESOURCES
No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee’s)
Tel : 03-33745230/ 013-3311606
WEB KAMI :
kahwinthaibest.blogspot.com
drina1998.blogspot.com

Geo Castcicy says:

bnda yg haram tu yg sdap sbb tu lh dia buat. fkirlh sndiri

nashreeq afiqi says:

penuh dengan kasih syg mcm mna tu??dgn mencari kasih sayang daripada lelaki lain selain suami sndiri..mcm tu???xperlu comment pnjang2 ngan hg ni…takut terjerumus ke kancah kecetekan akalmu..

Bobby Chua says:

jauh2 kan lah pekara ni…amin..

MrSonic2202 says:

Pesen pandai lebih-lebih. Nak tunjuk pandai lah tu.

Mohammad Yassin says:

Dengar cerita yg isteri ni pernah kantoi sekali x sampai 1tahun sebelum video nie, jadi yg suami ni bagi pulang kedua. . skrg c isteri ni buat lagi kali kedua. . betul kh?

mhamir91 says:

Kesian

Eman Emon says:

tanggungjawab suami ialah dgn pukul isterinya kalau derhaka…harap hg x kena cmni ngan laki hg nnt

Kongsi Sakongsa says:

betul tu nur syifa.aku sokong.kalau nak samakan laki dengan perempuan, tu dah langgar hukum.semua ada dalam islam.sila rujuk.

ary hermawan says:

ngemeng epe ?

Abdul Rahman says:

muker haha cam tenggiling

AMBANG13 says:

Jadi kt diri kita baru tau..kena kat org lain sedap la kita nk ckp..itu la..ini la..minta dijauhi dr keluarga kita

itikayam88 says:

Bodo punya pmpuan? Name je dh jd istri org.. Lg p bt ma lelaki len. Kalo aku aku dh cerai pmpuan tu??

saharuddin azimi says:

@Shashila1 yaa saya sokong anda cakap ..

saharuddin azimi says:

babi mna video full ?? nak tgk full ..

jemantsm21 says:

Video

hasmiley lee says:

aq tngk nie xtau la nk komen ape..adess..dok sial sngt..@@…

jamal dragon says:

mgkin laki dia main xbest dia cri la laki lain

jamal dragon says:

mgkin laki dia main xbest dia cri la laki lain

TheNoktahHitam says:

yang dirakam tu pernah bersama dengan kamu, bila kamu memalukan mereka turut malulah kamu kerana tidak dapat menjaga dan membimbing isteri kamu sedangkan kamu itu adalah ketua keluarga. Bila dah jadi macam ni baru nak naik hangin, nak pukul sana sini, haih

komangsade says:

Hai rudin sodaramu itu dipukulin ,gak punya ongkos untuk mudik lebaran, jadi pelacur ,di negara orang,

komangsade says:

Dasar orang melayu gak punya etika ,mulutmu perlu dikasih pelajaran ?apa ibumu dulu seorang pelacur selangor ,!

Write a comment

*